Katso Geelilakkaus Ohjeet Tästä

Toimitusehdot.

 

Maksutavat ja maksaminen

Tilaaminen tapahtuu verkkokaupan kautta. Tilatessaan asiakas sitoutuu ostamaan tilauksen sisältämät tuotteet ja tilaukseen sisältyy maksuvelvollisuus. Tilauksesta asiakas saa tilausvahvistuksen sähköpostiinsa. Toimitamme tuotteet heti kun olemme saaneet maksuvahvistuksen maksusta sähköisesti tai jollakin muulla luotettavalla tavalla. Emme toimita tuotteita postiennakolla.

Tuotteet ja niiden postikulut maksetaan tilauksen yhteydessä. Verkkokaupassa voidaan maksaa seuraavilla maksutavoilla:

Nordea
Osuuspankki
Sampo
Tapiola
Aktia
Nooa
Paikallisosuuspankit
Säästöpankit
Handelsbanken
S-Pankki
Ålandsbanken
Luottokortit
Joustoraha Lasku
Joustoraha Osamaksu

 

Luottokorttimaksuissa on 2,50% maksutapalisä ja PayPal maksuissa 3,90% maksutapalisä.

Kaikki hinnat sisältävät arvonlisäveron 24%.

Verkkopankkimaksamiseen liittyvän maksu- ja rahoituspalvelun toteuttaa Suomen Verkkomaksut Oy (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Suomen Verkkomaksut Oy ostaa maksusuorituksen ja tilittää sen kauppiaalle. Maksaminen tapahtuu Suomen Verkkomaksut Oy:n sivuston kautta. Käyttäjän kannalta palvelu toimii aivan kuten perinteinen verkkomaksaminenkin.

 
 

 

Maksut Visa, Visa Electron tai MasterCard-korteilla

Mikäli haluat maksaa Visa, Visa Electron tai MasterCard-korteilla, Verkkokauppa Kynsitukku.com toimii ainoastaan tuotteiden ja palveluiden markkinoijana ja lisäksi toimittaa tuotteet ostajalle. Reklamaatioista vastaa Suomen Verkkomaksut Oy.

Suomen Verkkomaksut Oy toimii Visa, Visa Electron tai MasterCard-korteilla tehtävissä maksuissa tuotteen myyjänä ja kauppa syntyy asiakkaan ja Suomen Verkkomaksut Oy:n välille. Myyjän vastuulla ovat kaikki kauppaan liittyvät velvoitteet. Suomen Verkkomaksut Oy on myös maksun saaja. Suomen Verkkomaksut Oy y-tunnus: 2122839-7 Ohjelmakaari 10 40500 JYVÄSKYLÄ Puhelin: 0207 181830

 Visa, Mastercard
 

 

Lasku ja osamaksu

Lasku

 • Saat tilaamasi tuotteet ennen maksamista
 • Perinteinen paperilasku on helppo ja luotettava maksutapa
 • Saat 14 päivää korotonta maksuaikaa
 • Laskutuslisä on ainoastaan 2,95 €
 • Lasku toimitetaan valintasi mukaan joko sähköpostilla tai kirjeenä

Jos haluatkin maksaa laskusi erissä, se hoituu kätevästi: laskun saatuasi voit helposti muuttaa maksutapasi osamaksuksi.

Osamaksu

 • Saat tilaamasi tuotteet ennen maksamista
 • Osamaksulla maksat hankintasi turvallisesti ja näppärästi erissä
 • Voit valita maksuajaksi joko 3, 6, 9, 12, 18 tai 24 kuukautta
 • Osamaksun erät laskutetaan 30 päivän välein. Maksaminen hoituu siis kuukauden välein nopeasti ja helposti

Arvoltaan 2 000 € ostoksen todellinen vuosikorko on 14,9 % maksuajan ollessa 24 kk. Kokonaishinnaksi tulee 2 302,79 € (sis. koron, laskutuslisän ja avausmaksun).

Laskun ja osamaksun luotonantajana toimii Euroloan:
Euroloan Consumer Finance Oyj
Luoton ehdot
www.euroloan.fi

Laskutusasioissa ota yhteyttä suoraan Euroloaniin:
asiakaspalvelu@euroloan.fi
puh. 010 2171 011
ma–su 24 h/vrk, 0,08 €/puhelu + 0,17 €/min

 

   

Toimitustavat

Kaikki tilaukset toimitetaan sen jälkeen kun olemme saaneet maksusta maksuvahvistuksen. Jos maksu tulee ennen klo. 14.00 (Perjantaina klo 12.00) mennessä niin lähetys lähtee samana päivänä valitulla toimitustavalla. Tuote on asiakkaalla normaalisti 1-3 arkipäivän kuluessa valitusta toimitustavasta riippuen.

 
   

Uutta ! Tilaa pakettisi edullisesti ja nopeasti joko suoraan kotiisi tai vaikka lähimpään Siwaan.

Etuja:

1. Nopeus. Paketit kulkee nopeasti ja luotettavasti, minkä ansiosta toimitusaika on lyhyt. Parhaimmillaan jopa samana päivänä !

2. Edullinen. Pakettilähetyksissä Matkahuolto on edullinen tapa lähettää paketteja.

3. Aukioloajat. Voit noutaa paketin myös iltaisin ja viikonloppuisin, silloin kuin se sinulle parhaiten sopii.

4. Reaaliaikainen seuranta. Voit seurata lähetyksen kulkua.

5. Saapumisilmoitukset tekstiviestillä. Ilmoitamme saapuneesta paketista tekstiviestillä heti, kun paketti on noudettavissa.

6. Joustava palveluverkosto. Valtakunnan tihein palveluverkosto. Kuljetamme paketit kaikkialle Suomeen, lähes 1100 Pakettipisteeseen. Pakettipisteinä toimivat Matkahuollot sekä Suomen Lähikauppa Oy:n Siwat, Valintatalot ja Euromarketit. Katso tästä lähimmät noutopisteet.
 
   

   

Nouda Siwasta, Valintatalosta tai Euromarketista, hinta alkaen 8.90 €
Toimitusaika arvio: 1-2 työpäivää
Tilauksesi toimitetaan lähimpään Siwaan, Valintataloon, Euromarkettiin tai Matkahuoltoon. Saat tekstiviestin heti, kun tilaus on noudettavissa.

Siwa, Valintatalo, Euromarket
   

 

Nouda Matkahuollosta, hinta alkaen 8.90 €
Toimitusaika arvio: 1-2 työpäivää
Tilauksesi toimitetaan valitsemaasi Matkahuoltoon. Saat tekstiviestin tai sähköpostin heti, kun tilaus on noudettavissa.

Matkahuolto
   

   

Kotiinkuljetus, hinta alkaen 13.90 €
Toimitusaika arvio: 1-2 työpäivää
Toimitus suoraan kotiovellesi tai yritykseen sovitusti. Lähetys toimitetaan ilmoittamaasi osoitteeseen arkipäivisin.

Kotiinkuljetus
   

   

 

Toimitustavat Itellan kautta

 
Toimitus on asiakkaalla normaalisti 1-3 arkipäivän kuluessa riippuen valitusta toimitustavasta. Huom ! Jos asiakkaan postinumero alkaa numeroilla 50-59 tai 45-49 niin Itellan toimitusaikaan tulee yksi lisäpäivä.  
  
   
Edullisin toimitustapa, 2.luokan kirje tai maksikirje, hinta alkaen 3.90 €
Toimitusaika arvio: 2-3 työpäivää
Lähetys toimitetaan Postin edullisimmalla tavalla painon mukaan joko 2.lk kirjeenä, maksikirjeenä tai postipakettina. Jos lähetys sisältää palavia nesteitä tai kaasuja niin kirje ja maksikirjettä ei ole mahdollista käyttää. Katso lisätietoja rajoituksista.
Posti
   

   
Nouto Postista, hinta alkaen 9.90 €
Toimitusaika arvio: 1-3 työpäivää
Nouda tilaamasi tuotteet lähimmästä Postista. Sinulle ilmoitetaan tekstiviestillä paketin saapumisesta ja voit noutaa lähetyksesi postista heti saapumispäivänä klo 16 jälkeen. Ota henkilöllisyystodistus mukaan kun noudat lähetystä. Lähetyksen kulkua voit seurata lähetystunnuksen perusteella.
Posti
   

   
Toimitus yritykseen (Itella Express Business Day), hinta alkaen 13.90 €
Toimitusaika arvio: 1-3 työpäivää
Saat tilaamasi tuotteet työpaikallesi tai kotiin lähettämistä seuraavana arkipäivänä klo 14 mennessä. Mikäli sinua ei tavoiteta, voit noutaa lähetyksen lähimmästä Postista. Huom. Posti yrittää toimitusta työpaikalle tai kotiin vain yhden kerran. Lähetyksen kulkua voit seurata lähetystunnuksen perusteella. Lähetys kuljetetaan ilmastoystävällisesti.
Posti
   

   
Postin kotiinkuljetus, hinta alkaen 14.90 €
Toimitusaika arvio: 1-3 työpäivää
Postin kotiinkuljetus on helppo tapa vastaanottaa lähetys. Posti soittaa ja sopii kanssasi toimitusajankohdan. Lähetykset toimitetaan suuremmissa kaupungeissa vastaanottajille arkisin klo 21 mennessä ja muilla alueilla klo 14 tai 17 mennessä. Lähetyksen kulkua voit seurata lähetystunnuksen perusteella.
Posti
 

 
SmartPost, Nouto Postin pakettiautomaatista, hinta alkaen 7.90 €
Toimitusaika arvio: 1-3 työpäivää
Nouda tilaamasi tuotteet valitsemastasi Postin pakettiautomaatista. Katso lähin automaatti. Sinulle ilmoitetaan tekstiviestillä paketin saapumisesta ja voit noutaa lähetyksesi automaatista heti. Lähetyksen kulkua voit seurata  lähetystunnuksen perusteella. Lähetys kuljetetaan ilmastoystävällisesti. Jos lähetys sisältää palavia nesteitä tai kaasuja niin silloin SmartPostia ei ole mahdollista käyttää. Katso lisätietoja rajoituksista.
SmartPost
   

   
Kiitolinja, Toimitus Kotiin tai yritykseen, hinta alkaen 48 €
Toimitusaika arvio: 1-2 työpäivää
Suuremmat lähetykset kulkee Kiitolinjalla koko Suomeen. Kuljettaja soittaa ja sopii milloin lähetys toimitetaan asiakkaalle.
Kiitolinja
   

   

Kaikki toimitusajat ovat arvioita ja voivat vaihdella esim. ruuhkan vuoksi. Kiireellisissä toimituksissa pyydämme teitä lisäksi soittamaan asiakaspalveluumme ja varmistamaan toimitusajankohta. Kaikki myynnissä olevat tuotteet löytyvät suoraan varastostamme. Emme toimita postiennakkolähetyksiä.

Noutamattomat lähetykset ja postista palautuneet lähetykset
Jos asiakas ei nouda lähetystä postista tai se palautuu meille meistä johtumattomista syistä, emme korvaa postimaksua, palautuksesta aiheutuneita kuluja eikä luotosta aiheutuneita kuluja kuten korkoja tai käsittelymaksuja. Lisäksi henkilöt joilla on toistuvasti palautuksia tai noutamattomia lähetyksiä, poistamme asiakkaalta mahdollisuuden käyttää luotollisia maksutapoja. Noutamattomista lähetyksistä veloitamme 30€ toimitus-,palautus- ja käsittelykuluina joka vähennetään palautussummasta.

 
   

Rajoitukset

Jos lähetys sisältää yli sallitun määrän palavia nesteitä, joita ovat mm. asetoni, liima, kynsilakka, parfyymit, hiuslakat, deodorantit ja aerosolit niin silloin lähetystä ei voida toimittaa kirjeenä tai kaikkiin SmartPost automaatteihin. Lisätietoja vaarallisista aineista ja niiden kuljetuksesta löytyy Postin sivulta.
 
 

Palautukset ja palautusoikeus

Yksityisasiakkaat

Kaikista palautuksista pitää aina tehdä peruuttamisilmoitus etukäteen asiakaspalveluun lähettämällä postia osoitteeseen asiakaspalvelu(at)kynsitukku.com. Pelkkä tavaran palauttaminen tai noutamatta jättäminen postista tai matkahuollosta ei riitä tilauksen perumiseen. Asiakkaan vastuulla on tarvittaessa näyttää toteen että peruutusilmoitus on tehty. Lähetyksen noutamatta jättämistä ei katsota tilauksen perumiseksi. Noutamattomista lähetyksistä veloitamme asiakkaalta toimitus-, palautus- ja käsittelykuluina vähintään 20€.

Avaamattomilla tuotteilla on 14 päivän vaihto- ja palautusoikeus. Palautuksen tai tuotevaihdon ehtona on että tuote ja sen alkuperäinen pakkaus ovat virheettömiä ja myyntikelpoisia. Hygienia tuotteilla, geeleillä, nesteillä, kalusteilla ja kynsipöydillä ei ole vaihto- eikä palautusoikeutta.

Etämyynnissä asiakkaalle on oikeus tutustua tuotteeseen kotona kuten sen voisi tehdä myymälässäkin. Tuotetta ei saa kuitenkaan ryhtyä käyttämään tai kokeilla. Hygieniatuotteita, geelejä tai nesteitä ei saa avata pakkauksesta. Noudatamme kuluttajasuojalakia ja Kuluttajaviraston ohjetta etämyynnistä.

Palautettujen tuotteiden rahat palautetaan asiakkaan ilmoittamalle tilille viimeistään 2 viikon kuluessa palautuksen saapumisesta.

Yritysasiakkaat

Yritysasiakkaille sovelletaan seuraavia toimitusehtoja. Kalusteilla ja asiakkaalle erikseen tilatuilla tuotteilla ei ole palautus tai vaihto-oikeutta.

Palautusohje

Palautuksista on aina sovittava erikseen myyjän kanssa. Palautukseen pitää liittää aina mukaan täytetty palautuslomake.

Palautuslomake pdf muodossa

Palautuslomake Microsoft word muodossa

 

Sähkölaitteiden Takuu

Tuotetiedoissa on ilmoitettu sähkölaitteille tuotekohtainen takuu ja sen pituus. Takuu kattaa laitteen takuuaikana esiin tulevat valmistusvirheet. Takuu ei kata normaalia laitteen kulumista ja siitä johtuvia vikoja eikä esim. UV-polttimoiden kulumista. Tuotteita täytyy myös käyttää ohjeiden mukaisesti ja esimerkiksi ylikuormittaminen ei ole takuun alainen vika. Kynsiporan käsiosa pitää myös puhdistaa säännöllisesti koska se kerää kynsipölyä. Takuu ei kata tuotteiden puhdistamista. Jos tuotteita käytetään ammattikäytössä niin takuuaika on puolet normaalista takuuajasta.

Takuu ei sisällä tuotteen toimituskuluja takuuhuoltoon vaan asiakkaan täytyy maksaa toimituskulut itse tai tuoda laite myymäläämme huoltoon. Takuuhuollon jälkeen tuote toimitetaan asiakkaalle takaisin edullisimmalla tavalla.

Virhe ja vastuuvapaus

 • Myyjä ei ole vastuussa asiakkaalle aiheutuneista välillisistä kustannuksista
 • Myyjä ei ole vastuussa tuotteen virheellisestä käytöstä aiheutuneista kustannuksista
 • Myyjä ei ole vastuussa tuotteesta jos tuotetta on käsitelty tai muutettu
 • Myyjä ei ole vastuussa lähetyksestä jos asiakas on ilmoittanut väärän toimitusosoitteen
 • Myyjä ei ole vastuussa toimituksen viivästymisestä jos se johtuu lakosta, lähetyksen katoamisesta tai myyjän vaikutusmahdollisuuksien ulkopuolisista tekijöistä

Rekisteriseloste

Henkilötietolain 10§:n mukainen rekisteriseloste:

Rekisterinpitäjä ja yhteystiedot

 • Verkkokauppa Kynsitukku.com PL 5, 90441 Kempele

Rekisterin nimi

 • Verkkokauppa Kynsitukku.com asiakasrekisteri

Rekisterin käyttötarkoitus

 • Tilaustietojen ylläpito
 • Asiakassuhteen hoito ja ylläpito
 • Tuotteiden markkinointi

 

Rekisterin tietosisältö

 • Asiakkaan nimi, yhteystiedot, sähköposti, puhelinnumero

Säännönmukaiset tietolähteet

 • Asiakkaan itse antamat tiedot tuotteiden tilauksen yhteydessä

Tietojen luovutus

 • Rekisterin tietoja ei luovuteta kolmansille osapuolille.

Rekisterin suojauksen periaatteet

 • Järjestelmä, jossa asiakastietoja säilytetään, on eristetty julkisesta verkosta palomuurilla.
 • Järjestelmä on suojattu käyttäjäkohtaisilla tunnuksilla ja salasanalla.