Katso Geelilakkaus Ohjeet Tästä

Inveray Polyshape Akryyligeeli Sivellin

Ei varastossa
SKU
13416
25,90 €
Tarjoukset

Katso tästä 10 % alennuskoodi

  • Säästä 5% osta 2 hintaan 24,60 € /kpl
  • Säästä 7% osta 4 hintaan 24,10 € /kpl
  • Paytrail
  • Matkahuolto
  • Posti
  • PayPal
×

PolyShape System 30 g

PolyShape-järjestelmä on innovatiivinen akryyligeeli, jonka 12-aineosainen -koostumus yhdistää akryylin kestävyyden ja geelin joustavuuden. Se on suunniteltu kaikille kynsille ja soveltuu erinomaisesti luonnollisen kynnen kovettamiseen, pidennykseen, jälleenrakennukseen ja kynsien korjaukseen. PolyShape on täydellinen ratkaisu ranskalaisen manikyyrin rakentamiseen ja äärimmäisten pidennysten saavuttamiseen, sillä se säilyttää halutun muodon tehokkaasti.

Sopivan tiheän, ei-itsetasoittuvan koostumuksensa ansiosta PolyShape sopii erinomaisesti kaikkien kynsien samanaikaiseen pidentämiseen, tarjoten täydellisen hallinnan levityksessä. Se toimii saumattomasti sekä Inveray PolyShape -muottien että perinteisten paperimuottien kanssa. Käyttämällä tarkoitukseen suunniteltua sivellintä ja PolyShape-nestettä varmistetaan tehokas ja nopea halutun muodon saavuttaminen pidennetyille kynsille. PolyShape-akryyligeeleillä on alennettu polymerointilämpötila, joten niiden levittämisen aikana terveeseen ja lämpöherkkään kynteen ei tunnu juuri lainkaan poltetta.

Maksimaalisen kestävyyden saavuttamiseksi suositellaan käyttämään PolyShape Base Coatilla ennen akryyligeelin levittämistä.

PolyShape Base Coat

Maailman ainoa ammattimainen PolyShape Base Coat, jota on tehostettu biotiinilla, proteiineilla ja E-vitamiinilla, on erityisesti suunniteltu PolyShape-järjestelmälle, ja se parantaa akryyligeeliä käyttävien manikyyrien kestävyyttä. Base Coat on tarkoitettu tarjoamaan erinomainen tarttuvuus seuraaville kerroksille samalla kun se suojaa kynsilevyä akryyligeelien pigmentoinnilta, sekä estää mikrovaurioita tai ilman pääsyä muotoiluun. 12-aineosan -koostumus eliminoi yleisesti käytetyt allergeenit ja ärsyttävät aineet. PolyShape Base Coat on joustava, toimii saumattomasti oman kynnen kanssa ja sen sopivan koostumuksen ja itsetasoittuvan ominaisuuden ansiosta se ei valu kynsinauhoille.

Käyttöohje:

Levitä ohut kerros PolyShape Base Coatia. Kestävyyden lisäämiseksi hiero tuotetta kynteen lyhyillä edestakaisilla liikkeillä, alkaen reunasta ja liikkuen kynsinauhoille päin, mikä on paljon tehokkaampaa kuin yksittäinen liike.

PolyShape Liquid

PolyShape Liquid on ammattimainen ratkaisu PolyShape-järjestelmälle. Se mahdollistaa akryyligeelin tarkan levityksen ja muotoilun kynnen pinnalle ja kynsimuotille. PolyShape Liquidin avulla halutun muodon saavuttaminen pidennetyille kynsille ja täydellisen sileän pinnan aikaansaaminen on vaivatonta.

Lisätiedot

Lisätiedot
ValmistajaInveray

Arvostelut

Arvostelua

Ole ensimmäinen tuotteen arvostelija